Παγωμένο γιαούρτι με λεμόνι και μπισκότο

Ένα δροσιστικό γλυκό για το καλοκαίρι που θυμίζει παγωτό!!!

 

Εκτέλεση
  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε ζωηρά με ένα κουτάλι μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  3. Τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.
  4. Κατόπιν το αδειάζουμε στην παγωτομηχανή και φτιάχνουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
  5. Μεταφέρουμε το παγωτό σε κατάλληλο σκεύος και το βάζουμε στην κατάψυξη.
  6. Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε, το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 20-25′.

Για σπιτική lemon curd  δείτε την συνταγή εδώ

Προετοιμασία :5 λεπτά
 Μαγείρεμα:20 λεπτά
Συνολικός χρόνος:25 λεπτά

Close