CHEESECAKE ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

Ένα απολαυστικό cheesecake που θα γλείφετε τα δάχτυλα σας!! Μην χάνετε χρονο και δοκιμάστε το!!

ΥΛΙΚΑ
250 γραμμάρια μπισκότα βουτύρου
80 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
1 συσκευασία κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (200 ml) κρύα από το ψυγείο
1 συσκευασία τυρί κρέμα (200 γραμμάρια) κρύο από το ψυγείο
60 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
5-6 μπισκότα βουτύρου σπασμένα σε χοντρά κομμάτια
Καραμέλα γάλακτος ή σοκολάτα γάλακτος λιωμένη

Δείτε επίσης: Γλυκό ψυγείου με μπισκότα κρέμα και μαρμελάδα φράουλα!!!


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε καλά με το λιωμένο βούτυρο. Τα τοποθετούμε σε τσέρκι (20 εκατοστά διάμετρο) και τα πατάμε για να φτιάξουμε τη βάση.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ να γίνει σαντιγί, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια ωραία πηχτή κρέμα. Τη στρώνουμε πάνω στη βάση και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει καλά η κρέμα και να είναι σταθερή.
Μόλις παγώσει αφαιρούμε προσεκτικά το τσέρκι και στολίζουμε με τα σπασμένα μπισκότα και την καραμέλα γάλακτος που έχουμε ζεστάνει λίγο για να είναι πιο ρευστή.

Η συνταγή είναι απο την καταπληκτική ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. της κυρίας Eleni Petrakopoulou

Close