Αυτά τα υπερ-νόστιμα μπισκότα φουντουκιού, είναι γνωστά στην Ιταλία ως “άσχημα, αλλά νόστιμα”
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα φουντούκια στο φούρνο στους 180 °C για περίπου 15 λεπτά.
Αφαιρούμε από το φούρνο και τρίβουμε τα φουντούκια μέχρι να βγει η φλούδα τους.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα χονροκόβουμε στο μπλέντερ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150°C .
Χτυπάμε το ασπράδι αυγού σε ένα μπολ με ένα μίξερ μέχρι να έχουμε μια αφράτη μαρέγκα που σχηματίζει κορυφές.
Διπλώνουμε μέσα στο μείγμα τη ζάχαρη και τα καρύδια.και το κακαο (προαιρετικα)
Με ένα κουταλάκι του γλυκού ή της σούπας (αυτό εξαρτάται από το πόσο μεγάλα θέλουμε τα cookies) σχηματίζουμε μπισκότα πάνω στη λαδόκολλα.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 30 λεπτά.
Αποθηκεύουμε τα μισκότα σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως 1 εβδομάδα
πηγη
πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες αποκλειστικα για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα