Εύκολα λαχταριστά ταρτάκια για κάθε περίσταση!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΥΜΗΣ:

200 γραμμάρια αλεύρι, λίγο αλάτι, 2 κρόκους αυγών, 5 κουταλιές της σούπας πολύ παγωμένο νερο, 150 γραμμάρια πολύ παγωμένο αγελαδινό βούτυρο

Τα ζυμωνουμε όλα τα υλικα μαζί 5 λεπτα και βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτα. Μετα την τοποθετούμε στα.φορμακια και τα ψήνουμε.15 λεπτα στους 175 βαθμούς. Τα αφήνουμε να κρυωσουν.

ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

2 φλυντζανια τσαγιού γάλα, 2 κουταλιές της σούπας.ζάχαρη, 3 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ, 1 κουτάλια της σούπας αλεύρι, 1 βανίλια, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Ζεσταινουμε το γάλα,τη ζάχαρη και ρίχνουμε διαλυμένο κορν φλαουρ και μόλις πήξει κατεβάζουμε. Ρίχνουμε και βούτυρο,βανίλια,κρόκο. Αφήνουμε να κρυώσει

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Βάζουμε μπολικη κρέμα στο ταρτακι και διάκοσμου με με διάφορα φρούτα επιλογής μας.

Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.