Συστατικά
150 γρ πτι μπερ
75 γρ βούτυρο
50 ml γάλα
200 γρ σοκολάτα
200 ml γάλα
200 γρ τυρί κρέμα
200 γρ ινδοκάρυδο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ)
Δείτε ακόμα ;Πανεύκολο τρουφάτο παστάκι ψυγείου για κέρασμα!
Οδηγίες
Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο, σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 6 ώρες στο ψυγείο.
Βράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε πάνω από την σοκολάτα. Αφήνουμε για 5 λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι που η σοκολάτα να λιώσει.
Στα θρυμματισμένα μπισκότα προσθέτουμε το λ0ιωμένο βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε και στρώνουμε το μπισκότο στην φόρμα.
Στην κρύα σοκολάτα ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε μίξερ. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα από το κρύο ινδοκάρυδο και το πλάθουμε σε μπαλάκι. Περνάμε τα μπαλάκια από ινδοκάρυδο και στολίζουμε το γλυκό μας.
Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks
Site: https://foodaholics.gr/
Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες