Εύκολη πάστα σοκολάτας με ραφαέλο για κέρασμα!

Συστατικά

150 γρ πτι μπερ
75 γρ βούτυρο
50 ml γάλα
200 γρ σοκολάτα
200 ml γάλα
200 γρ τυρί κρέμα
200 γρ ινδοκάρυδο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ)

Δείτε ακόμα ;Πανεύκολο τρουφάτο παστάκι ψυγείου για κέρασμα!

Οδηγίες

Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο, σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 6 ώρες στο ψυγείο.
Βράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε πάνω από την σοκολάτα. Αφήνουμε για 5 λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι που η σοκολάτα να λιώσει.
Στα θρυμματισμένα μπισκότα προσθέτουμε το λ0ιωμένο βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε και στρώνουμε το μπισκότο στην φόρμα.
Στην κρύα σοκολάτα ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε μίξερ. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα από το κρύο ινδοκάρυδο και το πλάθουμε σε μπαλάκι. Περνάμε τα μπαλάκια από ινδοκάρυδο και στολίζουμε το γλυκό μας.

 

Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks

Site: https://foodaholics.gr/

Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR

 

Close