Πανεύκολο τρουφάτο παστάκι ψυγείου για κέρασμα!

Συστατικά 

200 ml σοκολατούχο γάλα
200 γρ τυρί κρέμα
50 γρ άχνη ζάχαρη
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ πτι μπερ
28 σαβαγιάρ
100 γρ μαργαρίνη
75 γρ τρούφα σοκολάτας

Δείτε ακόμα: Πάστα πραλίνας με καραμελωμένα φουντούκια για κέρασμα!

  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  2. Ομογενοποιούμε το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη.
  3. Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  4. Ενώνουμε τα δύο μείγματα με απαλές κινήσεις.
  5. Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, την τρούφα και ανακατεύουμε καλά.
  6. Κάνουμε μία στρώση από σαβαγιάρ, που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα, σε φόρμα 30×20 cm με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Απλώνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα.
  8. Προαιρετικά καλύπτουμε με μους σοκολάτας.
  9. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.

Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks

Site: https://foodaholics.gr/

Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR

Close