Συστατικά
200 ml σοκολατούχο γάλα 200 γρ τυρί κρέμα 50 γρ άχνη ζάχαρη 200 ml κρέμα γάλακτος 100 γρ πτι μπερ 28 σαβαγιάρ 100 γρ μαργαρίνη 75 γρ τρούφα σοκολάτας
Δείτε ακόμα: Πάστα πραλίνας με καραμελωμένα φουντούκια για κέρασμα!
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Ομογενοποιούμε το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη.
- Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
- Ενώνουμε τα δύο μείγματα με απαλές κινήσεις.
- Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, την τρούφα και ανακατεύουμε καλά.
- Κάνουμε μία στρώση από σαβαγιάρ, που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα, σε φόρμα 30×20 cm με αντικολλητικό χαρτί.
- Απλώνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα.
- Προαιρετικά καλύπτουμε με μους σοκολάτας.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.
Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks
Site: https://foodaholics.gr/
Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR