τούρτα-μπισκότων-Χιονούλα-συνταγή-

Εύκολη τούρτα μπισκότων Χιονούλα με πλούσια γεύση και άρωμα ινδοκάρυδου από την Τζένη Τσανακτσίδου με οικονομικά υλικά και εύκολη εκτέλεση!

Το ινδοκάρυδο είναι ένα υπέροχο υλικό και το αγαπάμε πολύ στα γλυκά μας. Η αγαπημένη μας Τζένη Τσανακτσίδου με τις μοναδικές της συνταγές, που όλες έχουν επιτυχία και πανεύκολα υλικά μας φτιάχνει σήμερα μία ξεχωριστή και εύκολη τούρτα μπισκότων Χιονούλα.

Δείτε ακόμα Εύκολη τούρτα καραμέλα για γιορτή

Όπως φαίνεται και από το όνομά της, αυτή η τούρτα μπισκότων έχει λευκές κρέμες και σαντιγί και φυσικά μπόλικο ινδοκάρυδο στο πασπάλισμα και μέσα στις κρέμες! Μπορεί να ονομάζουμε έτσι τα γλυκά του Χειμώνα, όμως αυτή η Χιονούλα είναι για όλο τον χρόνο.

Η συνταγή είναι της φίλης μας Τζένης Τσανακτσίδου

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την τούρτα μπισκότων Χιονούλα:

τούρτα-μπισκότων-Χιονούλα-συνταγή-

Εκτέλεση για την τούρτα μπισκότων Χιονούλα

Ξεκινάμε την συνταγή μας με την κρέμα βάζοντας σε μία κατσαρόλα το φρέσκο γάλα, την ζάχαρη, το κάστερ πάουντερ και το ινδοκάρυδο και ανακατεύοντας διαρκώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα. Στην συνέχεια χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος σε σαντιγί μαζί με την ζάχαρη άχνη.

Στο τέλος προσθέτουμε το ινδοκάρυδο στη σαντιγί και ανακατεύουμε με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Παίρνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί και βάζουμε στον πάτο του σκεύους μία σειρά από τα μπισκότα.

Δείτε ακόμα Αφράτη τούρτα αμυγδάλου

Από πάνω στρώνουμε μία στρώση καυτής κρέμας και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να πάρουμε 4 στρώσεις μπισκότων. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει καλά και μόλις κρυώσει, απλώνουμε από πάνω την σαντιγί και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά και απολαμβάνουμε.

τούρτα-μπισκότων-Χιονούλα-συνταγή-

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close