Συνταγή για εύκολη τυρόπιτα με μπαγιάτικο ψωμί  χωρίς φύλλο

Σας έχει περισσέψει ψωμί και δεν θέλετε να το πετάξετε; Σας έχουμε συνταγή για εύκολη τυρόπιτα από μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς φύλλο, με γιαούρτι, φέτα και μυζήθρα αλλά δεν ξέρετε και τι να το κάνετε; Σας έχουμε μία πεντανόστιμη και πολύ εύκολη συνταγή για να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε μία εύκολη τυρόπιτα από μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς φύλλο, με γιαούρτι, φέτα και μυζήθρα. Γίνεται πεντανόστιμη και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες! Δοκιμάστε την ένα απόγευμα και θα δείτε πόσο θα την λατρέψει όλη η οικογένεια, και ειδικά τα παιδάκια σας!

Εκτέλεση

Στο δυνατό του φούρνου έβαλα ένα ταψάκι 32αρι με τρεις κουταλιές σούπας ελαιόλαδο να κάψει. Στο μεταξύ σε ένα μπολ με αυτή την σειρά χτύπησα τα αυγά, το γιαούρτι, το ηλιέλαιο, το μπέκιν, το μπαγιάτικο ψωμί σε ψίχουλα, την μυζήθρα, μία πρέζα πιπέρι, και την φέτα χοντροκομμένη. Έβγαλα το ταψάκι από το φούρνο έριξα το μείγμα μέσα και άρχισε να τσιρίζει ως συνήθως στο καυτό λάδι. Το έστρωσα, έριξα και από πάνω λίγο κεφαλοτύρι και το έβαλα στο φούρνο στους 180 βαθμούς να ψηθεί για μισή ωρίτσα.

Δείτε εδώ όλες τις συνταγές για τυρόπιτα

Συνταγή για εύκολη τυρόπιτα με μπαγιάτικο ψωμί χωρίς φύλλο

Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Κωνσταντινιά ΠΚ

Close