Ένα από τα ατυχήματα που έχουμε όταν μαγειρεύουμε είναι να ξεχαστούμε λίγο και να μας καεί το φαγητό. Πάει και τόσο κόπος και τόσος χρόνο!! ‘’Άντε να το πετάξουμε τώρα’’ θα λέγαμε κανονικά.
Δεν θα το πετάξουμε όμως γιατί έχουμε βρεί λύση και για αυτό!!
Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε:
Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να ρίξουμε λίγο κρύο νερό εξωτερικά στην κατσαρόλα ή το τηγάνι με σκοπό να πέσει η θερμοκρασία του.
Ύστερα, μετέφερε το καθαρό μέρος του φαγητού σε ένα άλλο σκεύος και συνέχισε το μαγείρεμα συμπληρώνοντας με υγρά!
Έπισης, μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα τη κατσαρόλα που περιείχε το καμένo σας φαγητό με το να την αφήσετε γεμισμένη με νερό και σαπούνι πλυντηρίου πιάτων για λίγες ωρίτσες!!!
Είδατε;; ‘Ολα έχουν τη λύση τους!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις