Υλικά
χλιαρό νερό
ξερή μαγιά
ελαιόλαδο
ελιές
ρίγανη
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κοφτή κουταλιά γλυκού αλάτι
Ενάμιση ποτήρι χλιαρό νερό
Μια ξερή μαγιά σακουλάκι τη διέλυσα μέσα.
Πρόσθεσα ένα φλιτζάνι διπλού ελληνικού ελαιόλαδο και τις ελιές σε ροδέλες μεγάλες και ρίγανη.
Άρχισα να ρίχνω αλεύρι με αλάτι μαζί .
Αλεύρι όσο χρειαστείς να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Λάδωσα μια μακρόστενη φόρμα έβαλα τη ζύμη μέσα αφίσα κάνα μισάωρο και έψησα σε αντιστάσεις στους 180 μέχρι να ψηθεί καλά και από μέσα.
Georgia Ververi”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Καφέ Νύχια:16+1 ιδέες με το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει το Φετινό Χειμώνα
- Άγιος Έρωτας: Η Σμαρώ “χάνει” το παιδί της
- Grand Hotel επόμενα επεισόδια: 12, 13, 14, 15
- Καιρός : Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές καταιγίδες
- Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Κινδύνεψε να πάθει σηψαιμία