Υλικά
7-8 αυγά.
2-3 μέτριες πατάτες,
2 πολύχρωμες πιπεριές,
φρέσκο κρεμμυδάκι,
ελαιόλαδο,
τυρί gouda τριμμένο,
φέτα, περίπου 200γρ.
Κομμένη πάριζα σε κυβάκια.
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Αφού τηγανίσουμε τις πατάτες, σοτάρο με λίγο λάδι σε ένα τηγανάκι τις πιπεριές που έχω κόψει σε λωρίδες, την πάριζα και λίγο Μπέικον αν θέλουμε.
Μόλις μαραθούν βάζω σε ένα μπολ τις πατάτες, τις πιπεριές και την πάριζα.
Ψιλοκόβω το κρεμμυδάκι και διαλύω τη φέτα μέσα με το χέρι.
Ρίχνω το τριμμένο τυρί το αλάτι (θα πρότεινα όχι πάρα πολύ ) το πιπέρι και την ρίγανη.
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί να ανακατευτούν τα αρώματα και τα στρώνω στη φόρμα.
Χτυπάω τα αυγά μου.
Πάντα προσθέτω και λίγο γάλα.
Περιχύνω στη φόρμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο (στον αέρα) για περίπου ένα τέταρτο στους 200 βαθμούς.
Γιάννης Χαλασοφουρνάκης- OI XΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ενημερώνει τον Κουράκο για την απαγωγή και η καταδίωξη αρχίζει
- Νεκρό το 3 χρονο παιδί μετά από πυροβολισμό στο Μαρκόπουλο
- Luxury Christmas decor: Ιδέες για πολυτελής διακόσμηση τα Φετινά Χριστούγεννα
- Άγιος Έρωτας : Η Θάλειας μοιάζει πλέον τελείως απρόβλεπτη και κάνεις δεν ξέρει το επόμενό της βήμα
- Grand Hotel : O Ιορδάνης βρίσκει ένα νεκρό στο κρεβάτι του