Φασολια κοκκινιστα
250γρ φασολια (για φασολαδα)
1/2 κουτι χυμο ντοματας
1 κ.σ πελτε
1 ποτηρι λαδι
2 κρεμμυδια
2 καροτα
2 πιπεριες φλωρινης
10 ντοματινα
1 σκελιδα σκορδο
Βαζουμε τα φασολια σε μπωλ με νερο απο το βραδυ. Την επομενη μερα τα βαζουμε σε κατσαρολα να βρασουν για 15′ και στη συνεχεια πεταμε το νερο κ κραταμε τα φασολια στην ακρη.
Στην κατσαρολα ριχνουμε το λαδι κ σωταρουμε τα τριμμενα κρεμμυδια,καροτα,σκορδο και τις πιπεριες σε ροδελες κ τα ντοματινια κομμενα στα δυο.Προσθετουμε το χυμο ντοματας,τον πελτε,τα φασολια,αλατι-πιπερι,λιγο ζαχαρη και 1 περιπου ποτηρι νερο.Τα σιγοβραζουμε για 30-45′ μεχρι να μαλακωσουν τα φασολια κ να δεσει το φαγητο μας.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες