Φτιάχνουμε την πιο ευκολη και εντυπωσιακήΤούρτα Μπουένο – Amazing & easy bueno cake

Είναι πραγματικά εύκολη και πολύ εντυπωσιακή!!! Αυτή η τούρτα με γεύση Μπουένο μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε γενέθλια και γιορτές και να ξετρελανει όλους τους καλεσμένους!!

Υλικά-Ingredients
Για την κρέμα-For the cream
3 πακέτα κρέμα ζαχαροπλαστικής γεύση πραλίνας-3 packets creme patisserie praline flavor
1200 μλ γάλα-1200 ml milk
3 πακέτα μπουένο-3 packets bueno
225 γρ πτι μπερ μπισκότα-225 g petit beurre biscuits
225 γρ πτι μπερ με γεύση σοκολάτα-225 g petit beurre chocolate taste
150 γρ γάλα-150 g milk

Για την σαντιγί-For whipped cream

600 μλ κρέμα γάλακτος 35-38% λιπαρά-600 ml whipping cream 35-38% fat
100 γρ ζάχαρη-100 g sugar

Για το γλάσσο-For the glaze

200 γρ κουβερτούρα-200 g dark chocolate
100 γρ γάλα-100 g milk

Για το στόλισμα-For dezign

μπουένο&μαλτιζερσ-bueno&maltezers
Φορμα 21 εκ.-Spring form 21 cm

Δειτε ακομα Η απόλυτη τούρτα μπανάνα σοκολάτα

Εκτέλεση
Ξεκινάμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα κρύο μαζί με τις κρέμες ζαχαροπλαστικής γεύση πραλίνας και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει η κρέμα.
Έπειτα σε ένα ξύλο κοπής κοβουμε 3 πακετά μπουένο και τα προσθέτουμε μέσα στην κρέμα μας.
Σε μια φόρμα 21 εκ ρίχνουμε την κρέμα και παίρνουμε τα μπισκότα πτι μπερ και αφου πρώτα τα βουτάμε ένα ένα στο γάλα αρχίζουμε και τα βάζουμε κυκλικά στην φόρμα μας αφήνοντας κενά μεταξύ τους.Ξεκινάμε με τα απλά μπισκότα πτι μπερ τον πρώτο κύκλο και συνεχίζουμε με τα μπισκότα σοκολάτας τον δεύτερο κύκλο και συνεχίζουμε εναλαξ μέχρι να έχουμε καλύψει με τα μπισκότα όλη την φόρμα.
Συνεχίζουμε και χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος μαζί με την ζάχαρη.
Στρώνουμε σαντιγί στο πάνω μερος της τούρτας και την βάζουμε στην κατάψυξη για 1/2 ώρα.
Ύστερα στρωνουμε και σαντιγί γύρω γύρω στην τούρτα και την ξαναβάζουμε για άλλα 20 λεπτά στην κατάψυξη.
Αφού έχουν περάσει τα 20 λεπτά συνεχίζουμε με το γλάσσο.Σε ένα μπολάκι αφού έχουμε σπάσει σε κομματάκια την κουβερτούρα μας ρίχνουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως η κουβερτούρα.
Την ρίχνουμε πάνω στην τούρτα και στολίζουμε με μπουένο και μαλτιζερσ…Η τούρτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!!!!

Δείτε εδώ το video της συνταγής:

Φτιάχνουμε την πιο ευκολη και εντυπωσιακήΤούρτα Μπουένο - Amazing & easy bueno cake Φτιάχνουμε την πιο ευκολη και εντυπωσιακήΤούρτα Μπουένο - Amazing & easy bueno cake

Καλή σας επιτυχία!!

Δειτε ακομα Τούρτα καραμέλας με μπισκότα!

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

 

Παναγιώτης Παπαδάκης
Παναγιώτης Παπαδάκης

Λέγομαι Παναγιώτης Παπαδάκης είμαι 31 ετών και άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μαγειρική πριν πέντε χρόνια. Όμως εφάρμοσα τις ιδέες μου και την φαντασία μου πάνω στην κουζίνα μόλις χρειάστηκε να δουλέψει η γυναίκα μου.Έκτοτε δουλεύω πάνω στις συνταγές ώστε να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Close