Ένας Ρώσος ζαχαροπλάστης έχει βρει το μυστικό για να κάνει τα γλυκά του να μοιάζουν με καθρέφτες.Μοιράστηκε την συνταγή του ”μυστικού” του γλάσου και εγώ με την σειρά μου σας την παραθέτω και σας προκαλώ να δημιουργήσετε!
Συστατικά : 20 γρ ζελατίνη σε σκόνη, 120 γρ νερό, 300 g Γλυκόζη, 300 g ζάχαρη, 150 γραμμάρια νερό, 200 g ζαχαρούχο γάλα(προαιρετικά), 300 g Σοκολάτα (Λευκή, Γάλακτος, σκούρα ), Χρώματα ζαχαροπλαστικής
βήματα:
1) Μαλακώνουμε την ζελατίνη στο νερό
2) Βράζουμε τη γλυκόζη με την ζάχαρη και το νερό
3) Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη
4) Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
5) Ρίξτε τη σοκολάτα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά για να απομακρύνετε τις φυσαλίδες αέρα
Το αποτέλεσμα των ραβδώσεων επιτυγχάνεται με την έκχυση διαφορετικών χρωμάτων ζαχαροπλαστικής μαζί πάνω από το κέικ.
Δείτε μερικές δημιουργίες για να πάρετε ιδέες
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Ζώδια : Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Αστυνομικός της Βουλής: Η ψυχιατρική εξέταση της συζύγου του
- Χριστουγεννιάτικος κορμός με λευκή σοκολάτα και BAILEY’S
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος