Γλυκάκι του δεκαλέπτου, τύπου μπλακ φορεστ..

Γλυκάκι του δεκαλέπτου, τύπου μπλακ φορεστ..

Για το ταψί που βλέπετε χρειαζόμαστε

  • 4ερμολ,
  • 2ζαχαρουχα,
  • 3πακέτα σαβαγιαρ,
  • γλυκό του κουταλιού βύσσινο,
  • ελάχιστο γάλα και λικέρ βύσσινο για να βουτήξουμε τα σαβαγιαρ,λίγα μπισκότα ορεο με επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος.

Δείτε ακόμη: Το τέλειο γλυκό ψυγείου είναι έτοιμο σε 15 λεπτά και φτιάχνεται με μπισκότα και θεϊκή σοκολάτα.

Διαδικασία:

Χτυπάμε τα ερμολ,με το ζαχαρουχο,να αφρατεψει.Βουτάμε ένα-ένα τα σαβαγιαρ στο γάλα και το λικέρ και τα στρώνουμε στο ταψί.
Από πάνω βάζουμε την μισή σαντιγί ριχνουμε βύσσινο εδώ και εκεί χωρίς το σιρόπι,σπάμε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και ριχνουμε και αυτα.
Επαναλαμβανουμε την διαδικασία.Μπορούμε να βάλουμε και τριμμένη σοκολάτα.Όταν σερβίρουμε ριχνουμε πάνω απ το γλυκό σιρόπι απ το γλυκό του κουταλιού.

Δείτε ακόμη: Πανεύκολο μπισκοτογλυκό ψυγείου με κρέμα λεμόνι

Δήμητρα Μακρή

Γλυκάκι του δεκαλέπτου, τύπου μπλακ φορεστ..

Δείτε ακόμη: Φανταστικο γλυκο ψυγειου Black Forest

Πηγή: igastronomia.gr
Close