Υλικά
25 φιρίκια μήλα
1 κιλό ζάχαρη
5 ποτήρια νερού νερό
1 κουταλάκι γλυκού ξινό
100 γραμ.αμύγδαλα άσπρα
Δείτε ακόμα: Ροδάκινο γλυκό κουταλιού!!!
Δείτε ακόμα :Μανταρινάκι μοσχομυριστό γλυκό κουταλιού !!!
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα.
βγάζουμε και τα κουκούτσια με εργαλείο.
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νέρο ώσπου να δέσει.
Βάζουμε τα μήλα και βράζουμε ώσπου να γίνει το σιρόπι πηκτό.
Λίγο πριν το τέλος βάζουμε τη βανίλια το ξινό και τα αμύγδαλα.
Ελενη Παπανικολαου-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες