Η πιο εντυπωσιακή τούρτα Oreo- Chocolate oreo cake recipe!

Υλικά:

Για την κρέμα σοκολάτας:

Για την κρέμα βανίλιας:

Για το γλάσο:

Για την σαντιγί:

Για το στόλισμα:

Αυτή η τούρτα δεν έχει προηγούμενο!! Η εμφάνιση και η γεύση της πραγματικά εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό!! Είναι ιδανική για γενέθλια, κέρασμα και φυσικά για το επιδόρπιο του επίσημου τραπεζιού σας!

Υλικά-Ingredients For the base 6 packets oreo biscuits 200 g milk

For chocolate cream 1,5 litre of milk 300 g sugar 130 g cornstarch 1 tbsp vanilla extract 2 tsp cocoa powder 200 g dark chocolate 100 g cow butter

For vanilla cream 800 gr milk 80 g cornstarch 100 g sugar 1 tbsp vanilla extract

For the glaze 200 g dark chocolate 100 g milk

For whipped cream 400 ml whipping cream 38%fat 100 g sugar

For design mini oreo biscuits 25×30

Εκτέλεση Σε ένα ταψί 25χ30 στρώνουμε μεμβράνη και βουτάμε στο γάλα τα μπισκότα ορεο και κάνουμε την βάση.

Στην συνέχεια σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα,το κορν φλάουρ,το κακάο σε σκόνη,την ζάχαρη,την υγρή βανίλια και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά ώσπου να πήξει.

Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο.

Με την βοήθεια μιας κουτάλας ρίχνουμε την κρέμα προσεκτικά πάνω από τα μπισκότα ορεο και έπειτα συνεχίζουμε και βάζουμε μπισκότα σε όλη την επιφάνεια της κρέμας.

Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη το ταψί.

Μετα φτιαχνουμε την κρέμα βανίλιας παίρνοντας μια κατσαρόλα και ρίχνοντας το γάλα,το κορν φλάουρ,την ζάχαρη και την υγρή βανίλια και ανακατεύοντας πάνω στην φωτιά ώσπου να πήξει.

Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την λευκή κρέμα πάνω από την άλλη κρέμα και αφού κρυώσει λίγο τοποθετούμε μια μεμβράνη αφήνουμε το γλυκο 1/2 ώρα να κρυώσει και έπειτα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει και να μπορέσουμε να το δουλέψουμε.

Μόλις παγώσει ξεφορμάρουμε και φτιάχνουμε το γλάσο και το ρίχνουμε προσεκτικά πάνω από το γλυκό.

Συνεχίζουμε και φτιάχνουμε την σαντιγί μας και με την βοήθεια ενός κορνέ στολίζουμε την τούρτα. Τοποθετούμε και μινι ορεο για το στόλισμα της τούρτας.

Την βάζουμε 2 ώρες στο ψυγείο να ξεπαγώσει ομαλά. και μετά από 2 ώρες η τούρτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε σε πάρτι,γιορτές η οποιαδήποτε άλλη περίσταση!!

Δείτε εδώ το video της συνταγής:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bIjzh0jj7z0[/embedyt]

Καλή σας επιτυχία!!!