Μηλόπιτα χωρίς γλουτένη
Υλικα 1 ποτηρι λαδι 4 αυγα 1 κουτ .σ. κανελα. 1/2 κιλο αλευρι χωρίς γλουτένη 1 ποτηρι ζαχαρη 4 μηλα αλεσμενα
Εκτελεση Χτυπαμε το λαδι με την ζαχαρη. προσθετουμε τα αυγα , μετα σταδιακα το αλευρι με την κανελα. τελος τα αλεσμενα μηλα (οχι πολτοποιημενα). ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αέρα μέχρι να ροδίσει…Μην φοβηθείτε αν βγει σφιχτη η ζυμη. Τα μηλα με το ψησιμο απελευθερωνουν υγρα.
photo via pinterest