Μερεντοτόστ αλλιώς βήμα-βήμα!
Μπορεί να είναι κέρασμα σε πάρτυ γενεθλίων, μπορεί να είναι κέρασμα στο σχολείο, μπορεί απλά να γίνει κολατσιό. Σε κάθε περίπτωση είναι καταπληκτικό, εύκολο και πεντανόστιμο. Κάτι μεταξύ γεμιστού μπισκότου και τοστ με μερέντα. Όπως θέλετε πείτε το…
Υλικά
  • 1 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 ½ φλ. ζάχαρη άχνη
  • 1 ½ φλ. για κάθε χρήση αλεύρι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
  • Μερέντα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια για περίπου 5 λεπτά. Κοσκινίζουμε μαζί την άχνη ζάχαρη, το αλεύρι, την κανέλα και το κορν φλάουρ σε ένα ξεχωριστό μπολ. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε τα δύο μείγματα σε ένα μπολ.. Το καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε την τοστιέρα που την έχουμε αλείψει με βούτυρο και βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας ζύμη στο κέντρο. Κλείνουμε το καπάκι και το βγάζουμε ύστερα από 1,5 λεπτο. Με ένα στρογγυλό κουπάτ το κόβουμε αμέσως. Απλώνουμε μερέντα και το κλείνουμε από επάνω σαν τοστ!
Δείτε την εκτέλεση και βήμα-βήμα
Μερεντοτόστ αλλιώς βήμα-βήμα!
Μερεντοτόστ αλλιώς βήμα-βήμα!
Μερεντοτόστ αλλιώς βήμα-βήμα!
Μερεντοτόστ αλλιώς βήμα-βήμα!
Μερεντοτόστ αλλιώς βήμα-βήμα!
Μερεντοτόστ αλλιώς βήμα-βήμα!

via

πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close