
Τα πιο εύκολα και υγιεινά κρακερ με δυο υλικά έτοιμα σε είκοσι λεπτά!

Λιωνουμε τη μπανανα με ενα πιρουνακι και την ανακατευουμε με το λιναροσπορο

Λαδώνουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο η βάζουμε αντικολλητικο χαρτι.Παιρνουμε
μια κουταλια απο το μειγμα και τοποθετουμε στο ταψι διπλα διπλα τα κρακερς μας
Ψηνουμε για 20 λεπτα στους 150 βαθμους

Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και θήκες για capcake και να τα ψήσουμε για 25 λεπτά στος 170 βαθμούς

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε καρύδια η αμύγδαλα

Αν αλείψετε και μαρμελαδιτσα είναι πεντανοστιμα!!!

- λιναρόσπορο Μισο φλυντζανι
- μπανανα 2 ώριμες