Ιδανικό σνακ για παιδιά!
Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. βούτυρο 225 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 165 γρ. μαύρη ζάχαρη 5 γρ. αλάτι χοντρό 40 γρ. μέλι 2 μικρά αυγά 165 γρ. βρώμη 100 γρ. σταφίδες 100 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα
Πώς το κάνουμε: Βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ κτυπώντας με το φτερό. Συνεχίζουμε ενσωματώνοντας ένα-ένα τα υλικά: τη ζάχαρη, το αλάτι, το μέλι, τ’ αυγά, τη βρώμη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ. Ζυμώνουμε καλά, προσθέτουμε τις σταφίδες και την ψιλοκομμένη σοκολάτα και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον, να σφίξει. Προτιμότερο είναι να τη φτιάξουμε από το βράδυ. Ανοίγουμε σε λεπτό πάχος 4 χιλ. και κόβουμε τα μπισκότα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170°C για 14-15′.