Το πιο εύκολο παγωτο!Παγωτό φυστικοβούτυρο-μπανάνα
Υλικά
4 ώριμες μπανάνες
4 κουταλιές φυστικοβούτυρο
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Εκτέλεση Συνταγής
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις αφήνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου μέχρι να παγώσουν καλά. Στην συνέχεια τοποθετούμε τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας σε ένα μπλέντερ και τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Κατόπιν προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Μπορούμε να το σερβίρουμε αμέσως ή να το διατηρήσουμε στην κατάψυξη.
tips συνταγής
1) Μπορείτε να προσθέσετε στο παγωτό σπασμένα φιστίκια ή κομματάκια σοκολάτας για μια πιο τραγανή εκδοχή.
2) Αντί για εκχύλισμα βανίλιας μπορείτε να συμπληρώσετε στα υλικά λίγο κακάο σκόνη.
3) Αν θέλετε το παγωτό πιο γλυκό μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη άχνη ή μέλι.
photo via pinterest
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες