Φασολια κοκκινιστα

250γρ φασολια (για φασολαδα) 1/2 κουτι χυμο ντοματας 1 κ.σ πελτε 1 ποτηρι λαδι 2 κρεμμυδια 2 καροτα 2 πιπεριες φλωρινης 10 ντοματινα 1 σκελιδα σκορδο

Βαζουμε τα φασολια σε μπωλ με νερο απο το βραδυ. Την επομενη μερα τα βαζουμε σε κατσαρολα να βρασουν για 15′ και στη συνεχεια πεταμε το νερο κ κραταμε τα φασολια στην ακρη. Στην κατσαρολα ριχνουμε το λαδι κ σωταρουμε τα τριμμενα κρεμμυδια,καροτα,σκορδο και τις πιπεριες σε ροδελες κ τα ντοματινια κομμενα στα δυο.Προσθετουμε το χυμο ντοματας,τον πελτε,τα φασολια,αλατι-πιπερι,λιγο ζαχαρη και 1 περιπου ποτηρι νερο.Τα σιγοβραζουμε για 30-45′ μεχρι να μαλακωσουν τα φασολια κ να δεσει το φαγητο μας.