υλικά
3 φέτες ζαμπόν (μπούτι) με μέτριο πάχος
150ml κρέμα γάλακτος
1/2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
αλάτι, πιπέρι
30 φετάκια από μπαγκέτα
μερικά φυλλαράκια ρόκας
Δείτε ακόμα Εύκολα φαγητά για τραπέζι!
παρασκευή
Αφαιρούμε από το ζαμπόν τυχόν λίπος που έχει γύρω γύρω. Το κόβουμε σε κομματάκια και το λυώνουμε στο μπλέντερ. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ, μαζί με τη μουστάρδα. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την ανακατεύουμε με το ζαμπόν, απαλά, με κουτάλι. Κρατάμε τη μους στο ψυγείο σκεπασμένη με ζελατίνα, αρκετές ώρες πριν το σερβίρισμα. Τη βάζουμε σε χοντρό κορνέ και γαρνίρουμε φετάκια μπαγκέτας, λευκής ή μαύρης ή τη βάζουμε επάνω σε ζεστά μπλίνις, τη στιγμή του σερβιρίσματος. Γαρνίρουμε με φυλλαράκι ρόκας.
Δειτε ακομα Εύκολα καναπεδάκια για πάρτυ- μπουφέ ή μπυρίτσα!
Πηγή: athinorama.grΕιδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Η πρώην του Πέτρου επιστρέφει και χτυπάει την Αλίκη
- Χριστουγεννιάτικη Chic μάλλινη διακόσμηση : Ιδέες για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας
- Γιώργος Δασκαλάκης : Οι προφητικοί στίχοι του τραγουδιού του που κυκλοφόρησε 5 ημέρες πριν φύγει από τη ζωή
- Πέθανε ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης
- Καιρός : Έρχονται Χιόνια σε όλη την Ελλάδα από 8 Δεκέμβρη