Καρμπονάρα στην κατσαρόλα_

Γρήγορη και εύκολη καρμπονάρα στην κατσαρόλα με κρέμα γάλακτος, μπέικον και μανιτάρια.

Εντάξει, το ξέρουμε ότι δεν είναι η παραδοσιακή καρμπονάρα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα και χρόνια τώρα τα ζυμαρικά με την κρέμα γάλακτος καρμπονάρα τα έχουμε βαφτίσει. Οπότε θέλετε να πείτε την σημερινή μας συνταγή καρμπονάρα; Καλώς; Θέλετε να την πείτε μακαρόνια αλά κρεμ; Πάλι καλώς!

Το θέμα φίλες και φίλοι δεν είναι πως θα το βαφτίσετε. Το θέμα είναι να την φτιάξετε γιατί αυτή η γεύση θα σας μείνει αξέχαστη. Μία καρμπονάρα στην κατσαρόλα , με μπέικον, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος!

Δείτε ακόμα Καρμπονάρα Της Τεμπέλας χωρίς κρέμα γάλακτος (φούρνου)

Γρήγορο φαγητό, πολύ νόστιμο, με πολλές θερμίδες η αλήθεια είναι, όμως ένα πιάτο μία φορά τον μήνα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Οπότε αν έχετε όρεξη για κάτι ανθυγιεινό κάτω από το κλιματιστικό βλέποντας Netflix, σας βρήκαμε την τέλεια συνταγή. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση

Στην αρχή βράζουμε τα μακαρόνια μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στην άκρη. Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο μπέικον και τα μανιτάρια.

Μόλις σοταριστούν λίγο προσθέτουμε τα μακαρόνια και τα φέρνουμε μία “γύρα” με την ξύλινη κουτάλα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί γκούντα και βράζουμε μέχρι η κρέμα γάλακτος να δέσει με τα μακαρόνια και να λιώσει το τριμμένο τυρί.

Καρμπονάρα_ στην _κατσαρόλα_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Γιώτα Χ.

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close