Κεράσματα με μπισκότα OREO βουτηγμένα στην λευκή σοκολάτα με σχήμα μονόκερου- Τα παιδιά θα τρελαθούν

Κεράσματα σε σχήμα μονόκερου. Με μπισκότα OREO και λευκή σοκολάτα – Τα παιδιά θα τρελαθούν  Στο παιδικό party ψάχνουμε γρήγορα, νόστιμα και ευφάνταστα κεράσματα για να ικανοποιήσουμε τα αγγελούδια μας αλλά και τους φίλους τους. Αυτά τα κεράσματα σε σχήμα μονόκερου είναι ιδανικά.

Με μπισκότα OREO που σε όλα τα παιδιά…κάθε ηλικίας αρέσουν και βουτηγμένα στην λευκή σοκολάτα είναι σίγουρο ότι θα τρελάνουν κόσμο! Πεντανόστιμα, παιχνιδιάρικα και γρήγορα στην παρασκευή είναι αυτό που χρειάζεστε για ένα όμορφο party με φαντασία χωρίς να χρειαστεί να τρώτε πολλές ώρες στην κουζίνα.

Δείτε ακόμα Συνταγές για γλύκα κεράσματα γενεθλίων για το σχολείο.Απίθανες ιδέες

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω και μοιραστείτε τις δικές σας εντυπώσεις στα σχόλια:

Εκτέλεση

Στην αρχή λιώνουμε την λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί. Παίρνουμε θήκες σιλικόνης για τα μπισκότα OREO. Ρίχνουμε μέσα στις θήκες μία μικρή δόση λευκής σοκολάτας. Την σοκολάτα την ρίχνουμε στον πυθμένα της θήκης. Στην συνέχεια βάζουμε ένα μπισκότο σε κάθε θήκη και καλύπτουμε και πάλι με λευκή σοκολάτα.

Η διακόσμηση είναι ανάλογα με τα δικά μας γούστα. Διακοσμούμε τα γλυκά μας με ό,τι υλικά αγαπάμε περισσότερο και βάζουμε μπόλικη φαντασία για τα αγγελούδια μας! Τα διακοσμητικά της φωτογραφίας μπορούμε να τα κάνουμε μόνοι μας ζαχαρόπαστα.

συνταγή για Κεράσματα με μπισκότα OREO και λευκή σοκολάτα συνταγή για Κεράσματα με μπισκότα OREO και λευκή σοκολάτα συνταγή για Κεράσματα με μπισκότα OREO και λευκή σοκολάτα συνταγή για Κεράσματα με μπισκότα OREO και λευκή σοκολάτα συνταγή για Κεράσματα με μπισκότα OREO και λευκή σοκολάτα

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Euridiki Kanatseli‎ στην δική μας ομάδα Συνταγες για παιδια & more . Μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλη της ομάδας μας, για να μοιράζεστε μαζί μας τις δικές σας συνταγές! 

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close