Κοτόπουλο με αρακά και φασολάκια στο ταψί _

Κοτόπουλο με αρακά και  φασολάκια στο ταψί  . Επίσης θα βάλουμε κόκκινη και πράσινη πιπεριά, πατάτες και διάφορα μπαχαρικά και τσααακ έχουμε το μεσημεριανό μας.

Ψάχναμε αρκετά για ένα εύκολο και γρήγορο μεσημεριανό. Όλη την μέρα στην δουλειά θα είμαστε αύριο και δεν έχουμε χρόνο για μπελαλίδικα φαγητά. Και πέσαμε τυχαία σε αυτήν την εξαιρετική συνταγή με κοτόπουλο, αρακά, φασολάκια, πατάτες, κόκκινη και πράσινη πιπεριά, καρότα και πολλά μπαχαρικά.

Είναι ένα φαγητό που θα το μαγειρέψουμε σε αλουμινόχαρτο μέσα στο πυρέξ. Θα γίνει σκέτο λουκούμι και ήδη μας μυρίζει ο κουρκουμάς και μας ανοίγει η όρεξη.

Δείτε ακόμα Burritos με κοτόπουλο

Είναι επίσης ένα εξαιρετικό φαγητό για το Κυριακάτικο τραπέζι. Μπορεί να σας αρέσει επίσης και το Φιλέτο κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση

Παίρνουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε τον αρακά κατεψυγμένο, τα φασολάκια, την κόκκινη και την πράσινη πιπεριά κομμένες σε ροδέλες, το καρότο σε ροδέλες, τα μανιτάρια, την πατάτα κυδωνάτες, την ρίγανη, τον κουρκουμά, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, τις φέτες λεμονιού, το ελαιόλαδο και το νερό.

Σκεπάζουμε το φαγητό μας με αλουμινόχαρτο και το μαγειρεύουμε για μισή ώρα. Μετά την μισή ώρα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και το μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει καλά το κοτόπουλο και να μαλακώσουν τα λαχανικά μας.

Tips για το Κοτόπουλο με αρακά και φασολάκια στο ταψί

Μπορούμε να βάλουμε και φρέσκο αρακά και μανιτάρια.

Κοτόπουλο_με αρακά_φρέσκα_φασολάκια_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Boriana Ilieva

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close