Κρέπες φούρνου με κρεμά γάλακτος, μπέικον και μανιτάρια
Υλικά
Για τη ζύμη κρέπας δες εδω
Για τη γέμιση
κρέμα γαλακτος
μπεικον
μανιτάρια
αλάτι ,πιπέρι
Εκτέλεση
Φτιαχνουμε τις κρέπες σύμφώνα με τις οδηγιες.
Σε ενα τηγανάκι αντικολλητικο τσιγαριζουμε το μπέικον στο χαμηλο χωρις λάδι.Μετα προσθέτουμε τα μανιτάρια για να βγάλουν τα υγρα τους (περιπου 5 λεπτα) στη συνεχεια προσθέτουμε τη κρέμα γαλακτος ,αλατι και πιπέρι,χαμηλώνουμε τη φωτια και σιγοβράζουμε για περιπου 5 λεπτα.
Γεμιζουμε με αυτο το μείγμα τις κρέπες.Τις τυλιγουμε κανονικα και σ’ενα πυρεξ (οχι πολυ πιεσμενες μεταξυ τους για να μην κολλησουν) ριχνουμε απο πανω λιγο αυγο χτυπημενο με γαλα και τις ψηνουμε στους 180 βαθμούς μεχρι να ψιλοροδισουν!
Ευχαριστούμε τη φίλη της κλειστής μας ομάδας Βαγγέλης Χαρούλα Για τη συνταγη!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες