Υλικά
3 κούπες (περίπου) αλεύρι γοχ
1 κούπα ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 κουτ σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουτ σούπας γιαούρτι αραιωμένο με νερό να γίνει μισή κούπα
1,5 κουτ γλυκού Μπέγκιν
1 κουτ γλυκού σόδα
1 κουτ γλυκού ζάχαρη
1 κουτ γλυκού αλάτι
Αυγό για επάλειψη
Βάζουμε τα υγρά κ ρίχνουμε σιγά σιγά το μισό αλεύρι με το Μπέγκιν κ τη σόδα κ τις ελιές, μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι.
Γίνεται ζύμη που ίσα ίσα λίγο πολύ λίγο κολλάει
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα .
Μου βγήκαν 60 κομμάτια .
Afroditi Karampina ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Αστυνομικός της Βουλής : Μάνα και πατέρας δασκάλευαν τα παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα
- 10 συνταγές για αλμυρές τούρτες που θα εντυπωσιάσουν στο γιορτινό τραπέζι
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη το σκάει την πρώτη νύχτα του γάμου της και αφηνει το γαμπρό σύξυλο
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Γιάννης Πουλόπουλος : Στο νοσοκομείο ο γνωστός παρουσιαστής