Λαχανοντολμάδες γιαλαντζί έχουμε σήμερα με σαλτσούλα λεμονάτη… κοπιάστε να φάμε ??
1 μέτριο λάχανο
2 κρεμμύδια
2 ντομάτες
2 κούπες ρύζι
1/2 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Ζεματάμε το λάχανο.
Τρίβουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Τυλίγουμε τούς λαχανοντολμάδες ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο από πάνω, σκεπάζουμε με ένα ρηχό πιάτο και ψήνουμε στην αρχή σε δυνατή θερμοκρασία μόλις βράσει χαμηλώνουμε στο μισό.
Ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου.
Δείτε ακόμα: Λαχανοντολμάδες με φανταστική σάλτσα!!
Στη συνέχεια σουρώνουμε το ζωμό που έχει κατεβάσει το φαγητό μας.
Στύβουμε ένα λεμόνι αραιώνουμε 2 κουταλιές κοφτές κορν φλάουρ και δένουμε τη σάλτσα.
Σερβίρουμε τους λαχανοντολμάδες με τη σαλτσούλα από πάνω!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα