Υλικά:

Συνταγή

200ml χυμό φράουλα 2 σακουλάκια ζελατίνη σε σκόνη 1 σακουλάκι ζελέ φράουλα Προαιρετικά κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τον χυμό με την ζελατίνη σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη,έπειτα ρίχνουμε και το ζελέ και ανακατεύουμε καλά. Κατεβάζουμε απ’τη φωτιά και ξαφρίζουμε καλά. Μοιράζουμε σε θήκες σιλικόνης και τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.

Eleni Kalaitzidou-οι χρυσοχέρες-ηδες