Συνταγή
200ml χυμό φράουλα
2 σακουλάκια ζελατίνη σε σκόνη
1 σακουλάκι ζελέ φράουλα
Προαιρετικά κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τον χυμό με την ζελατίνη σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη,έπειτα ρίχνουμε και το ζελέ και ανακατεύουμε καλά.
Κατεβάζουμε απ’τη φωτιά και ξαφρίζουμε καλά.
Μοιράζουμε σε θήκες σιλικόνης και τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.
Eleni Kalaitzidou-οι χρυσοχέρες-ηδες