Συνταγή
200ml χυμό φράουλα
2 σακουλάκια ζελατίνη σε σκόνη
1 σακουλάκι ζελέ φράουλα
Προαιρετικά κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τον χυμό με την ζελατίνη σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη,έπειτα ρίχνουμε και το ζελέ και ανακατεύουμε καλά.
Κατεβάζουμε απ’τη φωτιά και ξαφρίζουμε καλά.
Μοιράζουμε σε θήκες σιλικόνης και τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.
Eleni Kalaitzidou-οι χρυσοχέρες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες