Λαχταριστό  Παγωτό σάντουιτς !!!

Είναι το δεύτερο ταψί το πρώτο εξαφανίστηκε?τόσο πολύ μας άρεσε !!!

Υλικά
1 morfat τενεκεδένιο κουτάκι
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ νουνούμικρο
1 κουβερτούρα 125gr
2 κ.σ. κακάο (προαιρετικά)
2 πακετάκια μπισκότα πτι μπερ με σοκολάτα γάλακτος

Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
Χτυπάμε με το μίξερ 5 λεπτά τη morfat.
Γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγί.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
Στρώνουμε μπισκότα της αρεσκείας μας στον πάτο του ταπερ και ρίχνουμε το μισό λευκό μείγμα και το βάζουμε μια ώρα στην κατάψυξη να παγώσει.

Στο υπόλοιπο μείγμα ρίχνω μία κουβερτούρα 125 gr.την οποία έχω λιώσει σε μπεν μαρί και δυο κουταλιές κακάο και ανακατεύω στο μίξερ και την αφήνω στο ψυγείο.
Αφού έχει παγώσει το πρώτο μείγμα με τα μπισκότα ρίχνω και τη σοκολατένια κρέμα και μία στρώση μπισκότα πάνω.
Κατάψυξη και έτοιμο για απόλαυση
(ΓΙΑ το σκεύος που βλέπετε έχω κάνει τι διπλή δόση…..βγαίνουν 24 σαντουιτσάκια)

Κοτίτσα Ειρήνη -Εύη Ρουσσοπούλου‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Close