Ψωμί Σαλάμι, γεμιστό ψωμί και πολλά άλλα ονόματα το μόνο σίγουρο είναι οτι ειναι πεντανόστιμο και το λατρεύουν άπαντες τα Υλικά 370 γρ αλεύρι 150-200μλ νερό 50 γρ βουτύρο σαλάμι αέρος παρμεζάνα 70-100 γρ ψιλοκομμένο Ντοματάκι ελαιόλαδο 3 κτσ ρίγανη 1κτσ ζάχαρη
ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε το νερό χλιαρό 35c και το ρίχνουμε στο βουναλάκι με το αλεύρι βάζουμε την μαγιά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πλάσουμε μια εύπλαστη ελαστική ζύμη την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα περίπου όταν είναι έτοιμη ξεσκεπάζουμε και ανοίγουμε με τον πλάστη ορθογώνιο σχήμα και θα τοποθετήσουμε το σαλάμι,παρμεζάνα ντομάτα,βρέχουμε στις άκρες και το κλείνουμε ρολάροντας αλείφουμε με ελαιόλαδο και ρίγανη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά Καλή επιτυχία μπορείτε να το δείτε και σε βίντεο φυσικά στο κανάλι μου στο youtube