Φιλέτο γαλοπούλα με άσπρη σάλτσα μανιταριών

Υλικά για το φιλέτο γαλοπούλα

1 κιλό στήθος γαλοπούλα
5 κ.σ. φυτικό βούτηρο
2 κ.σ. αλεύρι Υλικά για τη σάλτσα μανιταριών
1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια Agaricus
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
χυμό απο 1 λεμόνι
1 ποτήρι του κρασιού άσπρο κρασί
1 κ.γ. κόλιανδρο
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά 30%
200 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
αλάτι
πιπέρι Για το σερβίρισμα
1/2 ματσάκι μαιντανό

 

Ingredients for the turkey fillet
1 kilo turkey breast
5 soup spoons vegetable butter
2 soup spoons flour
Ingredients for the mushroom sauce
1/2 a kilo Agaricus mushrooms
1 chopped onion
Juice from 1 lemon
1 glass of white wine
1 tea spoon of coriander
200gr sour cream with 30% fat
200gr grated cheese
Salt
Pepper
For serving
1/2 a bunch of parsley

Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο

Close