Φιλέτο γαλοπούλα με άσπρη σάλτσα μανιταριών

Υλικά για το φιλέτο γαλοπούλα

1 κιλό στήθος γαλοπούλα 5 κ.σ. φυτικό βούτηρο 2 κ.σ. αλεύρι Υλικά για τη σάλτσα μανιταριών 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια Agaricus 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι χυμό απο 1 λεμόνι 1 ποτήρι του κρασιού άσπρο κρασί 1 κ.γ. κόλιανδρο 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά 30% 200 γραμμάρια τριμμένο κασέρι αλάτι πιπέρι Για το σερβίρισμα 1/2 ματσάκι μαιντανό

Ingredients for the turkey fillet 1 kilo turkey breast 5 soup spoons vegetable butter 2 soup spoons flour Ingredients for the mushroom sauce 1/2 a kilo Agaricus mushrooms 1 chopped onion Juice from 1 lemon 1 glass of white wine 1 tea spoon of coriander 200gr sour cream with 30% fat 200gr grated cheese Salt Pepper For serving 1/2 a bunch of parsley

Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο