Ξεκίνησα να φτιάξω ομελέτα φούρνου αλλά είδα οτι δεν είχα πολλά αυγα ουτε γαλα! Ετσι αυτοσχεδίασα και έφτιαξα μια φανταστική γιαουρτόπιτα!
Υλικά
6 αυγα
1 γιαούρτι
1 κουταλια μπεικιν
3 κουταλιες της σουπας αλευρι για όλες τις χρήσεις
ελάχιστο ελαιολαδο
2 πατατές
10-15 λουκανικάκια φρανκφουρτης
250-300 γρ φετα
1 καροτο τριμένο
ενα κολοκυθάκι τριμενο
1 κρεμμυδι μεγάλο ψιλοκκομενο
αλατι πιπερι
ελάχιστο νεράκι ζεστο
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφου εχουμε κοψει τις πατατές σε ροδελες τις σοτάρουμε.μολις τελειώσουμε με τις πατάτες σωταρουμε το κρεμμυδάκι και τα λουκανικακια .
Λαδώνουμε ενά μεσαίο ταψάκι.Στρώνουμε στο ταψι τις πατατουλες αφου έχουνε μαλακώσει .
σε ενα μπωλ χτυπάμε τα αυγα.το λαδακι,το γιαουρτι το αλευρι,το μπέικιν. και λίγο νερακι μολις ομογενοποιήθει το μείγμα ριχνουμε μεσα σε αυτό το τριμένο καροτο,το κολοκυθάκι,το κρεμμυδι (και πιπερια μπορειτε να βαλετε ),τη φετα σε μικρα κομματια ,αλάτι και πιπέρι και τα λουκανικάκια.
Ριχνετε το μείγμα στο ταψακι και κουνάτε για να πάει παντου και να σκεπάσει τις πατατες.
Ψηνέτε σε προθερμασμένο φουρνο περιπου 20 λεπτα μπορει και λίγο παραπάνω μεχρι να ροδίσει!
Ετοιμη!
περιμένω τη γνώμη σας!
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα