Το γνωστό σε όλους μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης!
Εμείς το τρώμε συχνά και το λατρεύουμε στην παραδοσιακή μουσική ταβέρνα της οικογένειάς μας, όπου εκεί ο μάγειρας το απογειώνει,αλλά σήμερα είπα να το φτιάξω πρόχειρα και γρήγορα στο σπίτι με τον δικό μου τρόπο!#CrazyMOMS
Συστατικά
φέτα(Παγγαίου βάζω εγώ), κομμένη σε χοντρά κομμάτια(το πόση ανάλογα το σκεύος σας)
κασέρια (προαιρετικά εγώ βάζω λίγες φέτες)
ντομάτες, σε κυβάκια κομμένες
πιπεριά κέρατο καυτερή όσο αντέχετε βάλτε
ελάχιστο μπούκοβο(προαιρετικά)
ρίγανη
ελαιόλαδο (κρητικό βάζω εγώ)
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο τη φέτα κομμένη σε κομματάκια χοντρά, από πάνω την ντομάτα, την πιπεριά και το μπούκοβο αν βάλουμε. (Αν θέλετε ανακατέψτε τα υλικά σας όπως εγώ.)
Καλύπτουμε με τα κασέρια μας (αν βάλουμε) και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε!
Καλή απογείωση!
Απο την crazymom που θα τη βρείτε πατώντας εδώ και στη σελίδα της στο facebook
Δείτε και εδώ υπέροχες συνταγες για παιδικό πάρτυ
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες