Οι κεφτέδες της πείνας! Κεφτέδες από πατατόφλουδες!

ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ..!! ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΟΦΛΟΥΔΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Τι κάνετε τις φλούδες; Τις πετάτε. Πετάτε δηλαδή το πιο θρεπτικό και το πιο υγιεινό μέρος της πατάτας, αφού είναι πια γνωστό πως κάθε λαχανικό και φρούτο στο φλοιό του και γενικά προς τα εξωτερικά του στρώματα περιέχει τις διάφορες πολύτιμες βιταμίνες. Παίρνετε, λοιπόν, αυτές τις φλούδες,τις πλένετε πολύ καλά τις μισό βράζεται και τις τρίβετε στον τρίφτη προσθέτετε μπόλικο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, λιγάκι δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, ζυμώνετε και τηγανίζετε. Θα απορήσετε για το αποτέλεσμα!

Δείτε ακόμα ;Κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμα και βραστη πατάτα

Θα μπορούσα να κάνω πολλές αλλαγές σε αυτή την συνταγή, να προσθέσω πολλά υλικά που θα ταίριαζαν μέσα και να απογειώσω την γεύση τους ,όπως ας πούμε να προσθέσω λίγο τυρί,η αυγό η λίγο αλεύρι με λίγο κορν φλαουρ η φρυγανιά τριμμένη και να τους αλευρώσω κιόλας πριν τους τηγανίσω ..όμως ήθελα να σας δώσω αυτή τη συνταγή όπως τους έφτιαχναν στην κατοχή, να την ξέρετε και αχρείαστη να είναι?? Με αυτά εδώ τα πολύ λίγα υλικά μιας και τότε δεν υπήρχαν πολυτέλειες και με αυτές εδώ τις συνταγές ζούσαν πολλές οικογένειες ..!!

Η συνταγη είναι απο την εκπληκτικη ομαδα στο facebook: “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ. Gogo Samiou

Οι κεφτέδες της πείνας! Κεφτέδες από πατατόφλουδες!

Οι κεφτέδες της πείνας! Κεφτέδες από πατατόφλουδες!περισσ


Close