Ομελέτα με ασπράδια αυγών τριμμένο τυρί και λαχανικά

Υλικά:

Για το σερβίρισμα:

Υπέροχη ομελέτα με ασπράδια αυγών, τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας, και διάφορα λαχανικά για συνοδευτικό. Μία light συνταγή για ομελέτα ελαφριά, εύκολη, γρήγορη και νόστιμη. Για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα, είναι μία τέλεια επιλογή!

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε πολύ σιγανή φωτιά. Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με όλα τα άλλα υλικά. Τοποθετούμε το καπάκι και αφήνουμε να φουσκώσει. Προσέχουμε να μην μας αρπάξει και χαμηλώνουμε τη φωτιά μας. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Δεν την γυρίζουμε. Την σερβίρουμε με τυρί Cottage, ντομάτα, μαρούλι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Καλή σας όρεξη φίλες μου!!!

Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook Helena’s Greek cooking