Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για ψαρονέφρι μαριναρισμένο με γιαούρτι μουστάρδα, μελί και γέμιση από τυρί, μανιτάρια, πιπεριά και μπέικον. Ένα πιάτο που αρέσει σε όλους κι είναι ιδανικό για καθημερινό φαγητό συνοδευμένο με ρύζι ή πατάτες, αλλά και για επίσημα τραπέζια αφού μπορεί να σερβιριστεί και σαν ορεκτικό εκτός από κυρίως πιάτο. Μια εξαιρετικά γευστική συνταγή που αν την φτιάξετε θα σας ενθουσιάσει.

Εκτέλεση

Γέμισα τα φιλέτα πάνω σε λαδόκολλα και τα τύλιξα σφιχτά. Τα έβαλα σε ένα ταψί και τα έψησα στους 250 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου μίση ώρα. Μέτα, αφαίρεσα τη λαδόκολλα και άφησα στον φούρνο να πάρουν λίγο χρώμα. Με το ζουμί που έβγαλαν, έκανα μια σάλτσα πηχτή. Πρόσθεσα λίγο βούτυρο, κορν φλάουρ, αλατοπίπερο, λίγο γάλα και λίγη μουστάρδα. Θα συνοδευτεί με ρύζι και λαχανικά. Έγινε τόσο μαλακό και πεντανόστιμο!

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα γεμιστό με τυρί μπέικον και μανιτάρια

Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook F for Food

Close