ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ!Δεν υπαρχει!Δεν περιγραφεται!Η γευση μοναδικη!Από την εξίσου μοναδική Μαρία Μαρδά!
Για τη ζυμη
2 και 1/2 ποτηρια αλευρι,
1 ποτηρι χλιαρο γαλα,
1 κουταλακι αλατι,
1 κουταλακι ζαχαρη,
1 φακελακι μαγια,
1/2 φλυτζανακι του καφε λαδι.
Για γέμιση
1/2 κιλο γκουντα τριμμενο,
10 φετες ζαμπον,
1 κουτι μανιταρια,
μια πιπερια πρασινη,
λιγη σαλτσα ντοματας δικη μου
και λιγη ριγανη!!!!!!!!
Εκτέλεση
Δυαλυουμε τη μαγια στο χλιαρο γαλα και το προσθετουμε στα υπολοιπα υλικα.
Ζυμωνουμε καλα.Αφηνουμε τη ζυμη μια ωρα να φουσκωσειΟταν φουσκώσει ανοίγουμε ένα μεγάλο φυλλο και κοβουμε τη ζυμη με ενα μαχαιρι σε τετραγωνακια(περιπου στο μεγεθος απο 1/2 σπιρτοκουτο)
Λαδωνουμε καλα μια φορμα για κεικ και βαζουμε λιγα απ τα ζυμαρακια μας,προσθετουμε κασερι τριμμενο,ζαμπον,μανιταρια,πιπερια,με ενα κουταλι ριχνουμε λιγη σαλτσα εδω και εκει και πασπαλιζουμε με ριγανη!!!!Επαναλαμβανουμε το ιδιο αλλες τρεις φορες!
Ψηνουμε στους 170 βαθους στον αερα για 45 λεπτα περιπου!!Εγω πριν το βγαλω απο το φουρνο εβαλα τη φορμα για 5 λεπτα τερμα κατω με την κατω αντισταση!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες