Yλικά
1 πακ. Πέννες
200 gr ρεγκάτο τριμμένο
200 gr ένταμ τριμμένο
Κεφαλοτύρι τριμμένο (περίπου 1-2 χούφτες)
2 κρέμες γάλακτος μεγάλες
10 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
6 φέτες μπέικον σε κομματάκια
Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το ζαμπόν και το Μπέικον.
Χωρίς λάδι η βούτυρο.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 7-8 λεπτά.
Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί η μεγάλο πυρέξ.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα τυριά που τα έχουμε ανακατέψει σε μια λεκανίτσα (όμως όχι όλα κρατάμε λίγη ποσότητα για να ρίξουμε από πάνω), το ζαμπόν, το μπέικον και ανακατεύουμε.
Τέλος βάζουμε από πάνω το τυρί που κρατήσαμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 30 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα