ΥΛΙΚΑ
5 αβγά 30 γρ στέβια σε αναλογία 1:3 ή 90 γρ ζάχαρη καρύδας 1 βανίλια 1/2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. μπέικιν 1 φλ.τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου ( αμυγδαλόσκονη ) 2 δόσεις Μερέντα για την ΣΥΝΤΑΓΗ πατήστε ΕΔΩ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα αυγά στον κάδο του μίξερ μαζί με το αλάτι , την βανίλια και την στεβια Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 8 λεπτά
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αλεύρι αμυγδάλου και προσθέτουμε το μπέικιν
Μετά απο 8 λεπτά χτυπήματος στο μιξερ θα έχουμε μια κρέμα Ρίχνουμε αχνιστά την αμυγδαλόσκονη με το μπέικιν και ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα
Βάζουμε σε τετράγωνο ταψί λαδόκολλα , την λαδώνουμε ελαφρά και αδειάζουμε το μείγμα

Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 180 αντιστάσεις και βάζουμε μέσα το ταψί Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά
Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και το βάζουμε στον πάγκο Πασπαλίζουμε με άχνη στεβια
Οταν ψηθεί το παντεσπάνι μας το γυρνάμε ανάποδα πάνω στην λαδόκολλα που έχουμε στον πάγκο και αφαιρούμε την πάνω λαδόκολλα
Εχουμε έτοιμη την μερέντα μας , να είναι για 1 ώρα στο ψυγείο και βάζουμε την μισή πάνω στο παντεσπάνι

Ρολάρουμε σφιχτά με την βοήθεια της λαδόκολλας

Αφήνουμε να κρυώσει για 1 ώρα και βάζουμε απο πάνω την υπόλοιπη μερέντα
Μη ξεχνάμε οτι κάνουμε 2 ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΡΕΝΤΑ.. 1 για μέσα και 1 για πάνω
Δείτε ακόμα: Ρολό κέικ γεμιστό με μερέντα
Εναλλακτικά για πάνω αντί μερέντα μπορούμε να λιώσουμε 150 γρ σοκολάτα με στέβια μαζί με 3 κ.σ εβαπορέ

Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν το απολαύσουμε!!