Για το ζυμάρι:
1 φακελάκι μαγιά και λίγη ζάχαρη 1 ποτήρι γάλα ζεστό 1 ποτήρι σπορελαιο 2 αυγά (το ενα για την ζυμη και το αλλο για το άλειμμα), και αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη μαλακή.


Για την γέμιση:
Ζαμπόν και γκούντα σε κυβάκια , μουστάρδα, κέτσαπ, ρίγανη, κόκκινες πιπεριές, μερικές φέτες ψιλοκομμένο μπέικον και 2 φέτες ψιλοκομμένες παστουρμά…. Ψήνουμε στους 180, αέρα μέχρι να ροδίσουν.

Δεν έβαλα καθόλου αλάτι στην ζύμη γιατί όλα τα υλικά είναι αλμυρά από μόνα τους.
Mina Sarrh-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ