Μπεικονοπιτάκια με σφολιάτα και 2 ακόμη υλικά!

Τα φτιάξαμε πρόσφατα και ξετρελαθήκαμε. Τα πιο νόστιμα πιτάκια με φύλλο σφολιάτας και μπέικον. Πραγματικά συστήνουμε αυτή την συνταγή ανεπιφύλακτα. Μπεικονοπιτάκια με τσένταρ ιδανικό για παιδικό πάρτυ και κολατσιό!

Εκτέλεση για μπεικονοπιτάκια

Ανοίγουμε την σφολιάτα και την κόβουμε σε 6 ορθογώνια σχήματα. Αλείφουμε το κάθε κομμάτι σφολιάτας γύρω γύρω με λίγο αυγό, αφού πρώτα έχουμε χτυπήσει το αυγό ελαφρά. Βάζουμε τυρί τσένταρ στο κέντρο και από πάνω το μπέικον.

Μπεικονοπιτάκια με σφολιάτα και 2 ακόμη υλικά!

Δεν πρέπει να καλύψουμε το μπέικον. Πρέπει να το βάλουμε διαγώνια. Διπλώνουμε την σφολιάτα για να κολλήσει και την αλείφουμε και πάλι με αυγό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά. Αν θέλουμε μπορουμε να βάλουμε λίγες σταγόνες sweet chili sause.

Δείτε ακόμα Πιτάκια στο φούρνο με γιαούρτι! Ένα υγιεινό και εύκολο κολατσιό

Μπεικονοπιτάκια

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Georgia Chatzimanoli-Grimwood‎ από την αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου: daddy-cool.gr

 

Close