Μπιφτέκια σχάρας γεμιστά με φέτα _

Συνταγή για μπιφτέκια σχάρας γεμιστά με φέτα. Αφράτα, αρωματικά και πολύ ζουμερά μπιφτέκια σχάρας γεμιστά με φέτα και ντομάτα.

Αντί για τυρί φέτα μπορούμε να βάλουμε τυρί τσένταρ ή οποιοδήποτε άλλο τυρί μας αρέσει.

Τα γεμιστά μπιφτέκια με τυρί φέτα είναι τα αγαπημένα μας και αξίζει να σημειωθεί ότι στις ταβέρνες και στα χασάπικα είναι πιο ακριβά από τα απλά μπιφτέκια. Γιατί λοιπόν να δώσουμε τόσα χρήματα, όταν με απλά, αγνά και οικονομικά υλικά, μπορούμε να φτιάξουμε πεντανόστιμα μπιφτέκια για εμάς και τα παιδιά μας.

Ιδανικό πιάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι αλλά και όποτε άλλου θέλουμε να το απολαύσουμε. Μπορούμε να τα απολαύσουμε με πατάτες φούρνου. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση

Βάζουμε μέσα στο μπλέντερ τα δύο κρεμμύδια μαζί με την σκελίδα σκόρδου, τον μαϊντανό, την σκόνη σκόρδου και τον κύβο βοδινού. Τα πολτοποιούμε όλα μαζί.

Στο μεταξύ έχουμε βάλει τον ανάμεικτο κιμά σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το αυγό και το ψωμί, το οποίο το έχουμε βρέξει και το έχουμε μουλιάσει πολύ καλά. Προσθέτουμε επίσης το μείγμα του κρεμμυδιού.

Επίσης βάζουμε το αποξηραμένο ξύσμα πορτοκαλιού, την γλυκιά πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και πλάθουμε τον κιμά μας. Τον αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα έτσι ώστε να απελευθερωθούν τα αρώματά τους. Παίρνουμε μία μεγάλη ποσότητα στα χέρια μας από τον κιμά και φτιάχνουμε ένα μπιφτέκι

Δείτε ακόμα Μπιφτέκια λαχανικών από το Live Kitchen ; Νηστίσιμα

Στο μπιφτέκι βάζουμε μέσα ένα κομμάτι τυρί φέτα και δύο ντοματίνια. Κλείνουμε με τα δάχτυλά μας και το ψήνουμε στη σχάρα από 5 λεπτά την κάθε πλευρά του μπιφτεκιού.

Συμβουλές για τα μπιφτέκια γεμιστά με φέτα

Αντί για φέτα μπορείτε να βάλετε τυρί τσένταρ. Βάζουμε σε κάθε μπιφτέκι από ένα κομμάτι τυρί και δύο ντοματίνια.

Μπιφτέκια _σχάρας _γεμιστά_ με_ φέτα_

Μπιφτέκια _σχάρας _γεμιστά_ με_ φέτα_

Μπιφτέκια _σχάρας _γεμιστά_ με_ φέτα_

Μπιφτέκια _σχάρας _γεμιστά_ με_ φέτα_ Συνταγή_

Την συνταγή την είδαμε από την φίλη μας Gogo Samiou

στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close