ΥΛΙΚΑ:
• 400 γραμμάρια βούτυρο ΑΓΕΛΑΔΑΣ σε θερμοκρασία δωματίου
• 750 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
• 2 βανίλιες
• 2 αυγά
Σε μία λεκάνη κόβουμε το βούτυρο σε κυβάκια, προσθέτουμε το αλεύρι, την άχνη, τα αυγά τις βανίλιες και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει στα χέρια μας.
Κατόπιν αν θέλουμε χωρίζουμε την ζύμη σε 2 μπάλες ή και σε 3 και τις χρωματίζουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Φτιάχνουμε ότι σχέδιο θέλουμε και τα ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα στους 180.
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες