Λεπτές μπριζόλες με βούτυρο_

Λεπτές μπριζόλες με βούτυρο συνοδευόμενες με πατάτες φούρνου που θα λατρέψετε να φάτε την Τσικνοπέμπτη. Αυτό το λαχταριστό φαγάκι αποτελείται από μοσχαρίσιες λεπτές μπριζόλες που θα τηγανιστούν στο βούτυρο και υπέροχες κυδωνάτες πατάτες φούρνου με μαύρο και κόκκινο πιπέρι.

Δείτε ακόμα Μοσχαρίσια μπριζόλα: Όλα τα μυστικά για τον σωστό τρόπο μαγειρέματος

Είναι ένα μοσχοβολιστό και πεντανόστιμο φαγητό που μπορείτε να απολαύσετε όλο τον χρόνο και κυρίως την Τσικνοπέμπτη. Αντί να ψήσετε τις μοσχαρίσιες σας μπριζόλες αξίζει να τις απολαύσετε στο τηγάνι.

Μία συνταγή για μοσχαρίσιες μπριζόλες που εμείς σίγουρα θα δοκιμάσουμε. Αν θέλετε να τις δοκιμάσετε κι εσείς δείτε την πανεύκολη και οικονομική συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση για τις πατάτες φούρνου

Στην αρχή πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε κυδωνάτες και βάζουμε πάνω στις πατάτες το μαύρο πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι και το αλάτι. Τις ραντίζουμε επίσης με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου με την φλούδα τους. Τις ψήνουμε στον φούρνο, στους 200 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.

Εκτέλεση για τις λεπτές μπριζόλες με βούτυρο

Παίρνουμε από τον χασάπη μας μοσχαρίσιες μπριζόλες λεπτές πάχος. Στην αρχή βάζουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και το αφήνουμε να λιώσει. Στο μεταξύ τυλίγουμε τις μπριζόλες σε ρολό και τις καρφιτσώνουμε με οδοντογλυφίδα. Τις τηγανίζουμε.

Μόλις οι μπριζόλες είναι έτοιμες, βγάζουμε τις μπριζόλες, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και τις σερβίρουμε όπως μας αρέσει.

Tips για για τις λεπτές μπριζόλες με βούτυρο

Οι δοσολογίες των υλικών διαφέρουν ανάλογα τα άτομα και το προσωπικό μας γούστο.

 λεπτές μπριζόλες με βούτυρο_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Panagiota Kiriakou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close