Τι χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη:
5 κούπες χλιαρό νερό
3 βανίλιες
1 κ.σ. ζάχαρη
αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
ελαιόλαδο
Για πασπάλισμα:
μέλι (όσο θέλετε)
κανέλλα (όσο θέλετε)
ζάχαρη (όσο θέλετε)
Πώς το κάνουμε:
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
Μόλις ροδίσουν και απο τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Να μην τις τσιμπάτε στο γύρισμα με το πηρούνι, για να σας γίνουν αφράτες και να μην πάρουν μέσα πολύ λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος