ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο, 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό, 3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη, 4 φλιτζάνια τσαγιού νερό, καρύδια,λεμόνι,άχνη ζάχαρη,κανέλα

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο,και ρίχνουμε το σιμιγδάλι, ανακατεύουμε με.ξύλινη κουτάλα 10 λεπτά. Παράλληλα βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά(ζάχαρη,νερό). Το ρίχνουμε απαλά στο μείγμα. Το αφήνουμε να σταθεί 20 λεπτά. Το τοποθετούμε στα κατάλληλα φορμάκια.

Δείτε ακόμη: Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι

ΓΛΑΣΟ:

1 και 1/2 ζάχαρη άχνη λίγο χυμό λεμονιού.

Καρύδια και κανέλα για διακόσμηση!

Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.