ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο, 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό, 3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη, 4 φλιτζάνια τσαγιού νερό, καρύδια,λεμόνι,άχνη ζάχαρη,κανέλα
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο,και ρίχνουμε το σιμιγδάλι, ανακατεύουμε με.ξύλινη κουτάλα 10 λεπτά. Παράλληλα βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά(ζάχαρη,νερό). Το ρίχνουμε απαλά στο μείγμα. Το αφήνουμε να σταθεί 20 λεπτά. Το τοποθετούμε στα κατάλληλα φορμάκια.
Δείτε ακόμη: Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι
ΓΛΑΣΟ:
1 και 1/2 ζάχαρη άχνη λίγο χυμό λεμονιού.
Καρύδια και κανέλα για διακόσμηση!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.