Συνταγή για ομελέτα φούρνου με λουκάνικο και γραβιέρα. Μία αφράτη ομελέτα φούρνου με μόλις 4 υλικά και ελάχιστο λάδι. Φτιάχνεται πανεύκολα και είναι πιο υγιεινή από την τηγανιτή και φυσικά πιο ελαφριά ενώ μπορείτε να βάλετε ό,τι υλικά θέλετε και να την απολαύσετε τόσο για μεσημεριανό όσο και για βραδινό.
Δείτε ακόμα Εύκολο βραδινό: Ομελέτα φούρνου με λαχανικά
Σήμερα θα φτιάξουμε μία αφράτη ομελέτα με ό,τι υλικά έχουμε στο ψυγείο μας. Εμείς βάλαμε λουκάνικο και γραβιέρα και πραγματικά την λατρέψαμε αφού απέκτησε μία πιο χωριάτικη γεύση. Επίσης αν χρησιμοποιήσετε φρέσκα αυγά η νοστιμιά της θα απογειωθεί, αλλά και με του εμπορίου είναι μούρλια!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την ομελέτα φούρνου με λουκάνικο και γραβιέρα:
Εκτέλεση για την ομελέτα φούρνου με λουκάνικο και γραβιέρα
Παίρνουμε ένα ταψί του φούρνου και το λαδώνουμε ελαφρώς με ελαιόλαδο, έτσι ώστε να μην μας κολλήσει η ομελέτα. Χτυπάμε καλά τα αυγά και μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψί.
Δείτε ακόμα Ομελέτα φούρνου με κοτόπουλο που περίσσεψε
Προσθέτουμε τις πατάτες, κομμένες σε ροδέλες σαν τηγανιτές και τα λουκάνικα κομμένα σε κομματάκια. Στο τέλος προσθέτουμε την γραβιέρα Κρήτης και ανακατεύουμε λίγο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσει καλά η ομελέτα.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Victoria Biba
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ποια ζώδια κερδίζουν και ποια χάνουν στον έρωτα μέχρι το τέλος του χρόνου
- Grand Hotel : Νέα γυναίκα στη ζωή του Νικόλα
- Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει ψυχολογικά γιατί κανείς δεν τη πιστεύει
- Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες μέρες
- Τσέρνομπιλ : Τα σκυλιά κοντά στην πυρηνική καταστροφή μεταλλάχθηκαν